Logo Herinneringbewaarster
Duurzame rouwkaart | Duurzame uitvaart

Duurzame rouwkaart en herdenkingskaart

Een goede foto voor op een rouwkaart of gedachteniskaartje is vaak erg lastig te vinden (in de week van de uitvaart waar je erg druk bent om alles te regelen). Er staat altijd nog wel iemand meer op de foto of zoals hier geschetst met bierflessen en nootjes.


Binnen 3 uur het perfecte beeld voor de rouwkaart of herinneringskaartje
Tijdens fotoreportages werd mij wel eens gevraagd om stiekem een goede foto van vader of moeder te maken. Dan waren ze daar maar vast op voorbereid. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een geïllustreerde afbeelding van jouw dierbare op de rouwkaart, bidprentje of herinneringskaartje? Enkel het gezicht kan ik illustreren met eventueel daaromheen nog speciale kenmerken aan jouw dierbare. Bijvoorbeeld een trompet, wandelschoenen of penseel. Geen gedoe en stress om de perfecte foto te vinden. Enkel wat ik nodig heb is een scherpe foto waar het hele gezicht op staat en eventueel de gewenste kenmerken. Binnen 3 uur maak ik een perfect beeld voor op de rouwkaart.


Beseffen, ontladen en troosten met een duurzame rouwkaart
De illustratie en de tekst van de rouwkaart wordt geprint op groeipapier. Dat is papier met daarin bloemzaden. Als je de rouwkaart na de uitvaart bedekt met aarde in de tuin of in een potje binnen, liefde en water geeft, ontkiemen de zaadjes één voor één. We voorkomen hiermee onnodig papiergebruik, want het papier geven we terug aan de natuur en beland niet in de papierbak. 

Daarnaast kan iedereen die een rouwkaart heeft ontvangen (of gedachteniskaartje) na de uitvaart thuis nog eens rustig terugdenken aan het afscheid. Beseffen wat er is gebeurd, ontladen en zichzelf troosten door de kaart in de aarde te stoppen middels een eigen gekozen ritueel.


Elk bloemetje staat voor een prachtige herinnering
Eén jaar (of vijf of tien) na overlijden is het ook mooi om een herdenkingskaart te maken die je per post naar vrienden en familie kunt sturen. Een geïllustreerde afbeelding van jullie dierbare op groeipapier laat jullie samen weer even bewust stilstaan bij het verlies en gemis. En als de bloemetjes één voor één zijn uitgekomen staat elk bloemetje voor een prachtige herinnering die zullen dansen in de wind.

Neem voor meer informatie of om je wensen te bespreken contact met mij op.

Liefs,
Daisy

 

 

 

 

 

Contact

Herinneringbewaarster
Daisy Renders


Het kan dat ik je volgende e-mailbericht of telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een opdracht. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en bezoekadres: Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur
of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). 
Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

(Gewoon een keer bij mij binnenkijken? 
Bekijk de aflevering van het tv-programma 
BinnensteBuiten.)

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2024 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites