Logo Herinneringbewaarster
Daily Daisy's wenskaart - flowers

Woorden dansen in de wind

De afgelopen jaren heb ik als afscheidsfotograaf veel gehoord op uitvaarten. Wat mij bijgebleven is uit die triljoen woorden? Dat juist de kleine momentjes in het leven het meest besproken worden. Waarom? Omdat je op die momentjes ervaart dat iemand je echt ziet. Een klein gebaar blijkt van grote invloed. 

Een klein gebaar per post
Zie jij jouw geliefden ook staan? Ben je in gedachten bij iemand? Stuur een wenskaart en laat mensen op deze manier weten dat je aan ze denkt. Vergeet die snelle appjes of felicitaties op iemands tijdlijn. Zoek de rust van het papier op. Kies met zorg een passende wenskaart uit en schrijf met je mooiste letters een boodschap op de kaart. Feliciteer, wens sterkte, laat weten dat je trots bent of wens iemand geluk in de liefde. Laat jouw woorden dansen bij leven. Die paar vierkante centimeters aan papier doet mensen glimlachen, enthousiasmeren of troosten.

Daily Daisy’s wenskaarten
Daily Daisy’s zijn wenskaarten voor alledaagse momenten en voor grote gebeurtenissen. Momenten die herinnerd en besproken gaan worden. Herinneringen die een kaartje verdienen.

De wenskaarten van Daily Daisy’s worden met milieuvriendelijke inkten geprint op groeipapier. Je boodschap komt echt tot groei en bloei, want er zitten bloemzaden in het papier. Als je het papier in de aarde stopt komen de zaadjes tot bloei. Van dansende woorden op papier naar dansende bloemetjes in de wind. 


๐——๐—”๐—œ๐—Ÿ๐—ฌ ๐——๐—”๐—œ๐—ฆ๐—ฌ'๐—ฆ ๐—ช๐—˜๐—ก๐—ฆ๐—ž๐—”๐—”๐—ฅ๐—ง๐—˜๐—ก
๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€ ๐˜๐—ผ ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜† ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜


Voor meer informatie en bestellen > Daily Daisy's wenskaarten

Contact

Herinneringbewaarster
Daisy Renders


Het kan dat ik je volgende e-mailbericht of telefoonoproep niet direct beantwoord. Ik ben dan bezig met een opdracht. Ik beantwoord jouw mail zorgvuldig nadien, wanneer ik er gefocust naar kan kijken. Ik geef ook jou graag mijn volledige aandacht.

 

Post- en bezoekadres: Wilhelminastraat 1A, 5281 GP Boxtel
Gratis parkeren (blauwe zone) voor de deur
of op Parkeerplaats Breukelsplein (1 minuut lopen). 
Gelegen op 300 meter van Station Boxtel. 

(Gewoon een keer bij mij binnenkijken? 
Bekijk de aflevering van het tv-programma 
BinnensteBuiten.)

Volg mij op social media

Volg mij op social media

Voor meer informatie over mijn diensten, over mij en ontroerende verhalen.

Algemene Voorwaarden | Privacy policy

KvK 57441111 | BTW NL001749622B67

 

© 2020-2024 Webdesign door Daisy Renders | Team4Sites | Technische realisatie door Shout4Sites